Posted in Muzică şi film

slow fade


Casting Crowns sunt o trupă de muzică “rock” creştină. Una dintre puţinele trupe de muzică rock care îmi plac.
Şi probabil melodia lor care mă mişcă cel mai mult, slow fade.

Mesajul este clar şi usor de înţeles…

Advertisements

Author:

Oh God, I don't love You, I don't even want to love You, but I want to want to love You! Theresa of Avila

12 thoughts on “slow fade

 1. nu inseamna ca daca versurile sunt cu tematica cretina, e si muzica crestina, asta e si pb. ca in tematica crestina oamenii strecoara tot mai multe lucruri diavolesti, diavolul are un plan, ca sa distruga tot ce este sfant si el gaseste modalitati pentru fiecare, iar oamenii care asculta aceasta muzica li se pare buna, deoarece mesajul este crestin, iar in spatele mesajului crestin, ritmul diavolesc desparte oamenii de Dumnezeu, si ei nu sunt constienti de asta.
  Nu se poate inchina la doi stapani!!!

 2. ok.
  Tina, părerea mea e că lucrurile în sine nu sunt “diavoleşti” decât dacă vrei să faci rău cu ele. Un cuţit îl poţi folosi pentru a tăia o roşie sau ptr. a-l înfinge în inima cuiva. Depinde de ceea ce faci tu cu el. Calculatorul în sine este inofensiv. Doar dacă vrei tu să faci din el un obiect prin care să îl slăveşti pe satan . Cât despre instrumente, Dumnezeu zice în psalmi să îl lăudăm pe El cu toate instrumentele, cu harfa, cu alăută, cu cimpoi (mă rog, ce era la vremea aceea). Nu există ritm diavolesc şi ritm dumnezeiesc. Că aşa putem cataloga multe ritmuri a fi daivoleşti. Cuvintele pe care le asculţi, dacă sunt care să te zidească, să te ajute, să te ridice, să te inveţe şi dacă te foloseşti de instrumente ca să creezi o melodie pentru Dumnezeu, care te lasă să asculţi cuvintele, nu văd de ce ar trebui catalogată a fi diavolească ? Ce o face a fi diavolească?
  De ce rockul acesta este diavolesc şi manelele creştine nu ar fi? Sau muzica populara creştină? De ce ritmurile acestea sunt în regulă şi ritmul de rock nu?
  Şi dacă nici măcar nu ai ascultat melodia aceasta, degeaba o pui repede în folderul de muzică păcătoasă. Că nu e aşa :)

  P.S. Sunt peste 30 de tipuri de muzică rock. Nu tot ce poartă eticheta de “rock” este zbenguială din cap şi urlete de nedescris. :)

 3. Draga Anna, nu vreau sa crezi ca am ceva contra ta, insa as vrea ca cat mai multi sa inteleaga adevarul despre muzica, as vrea daca cunosti germana sa-ti trimit un doc in format word si unul power point cu studii despre muzica moderna semnat de Thomas Jettel, austriac, momentan locuieste in Elvetia.

 4. Ok, cu cea mai mare placere voi face un sumar si ti-l voi trimite, lasa-mi te rog e-mailul tau, merci!

 5. aş vrea totuşi să aud părerea ta la ceea ce ai citit despre muzică, semnat de Thomas Jettel

 6. aş vrea să ştiu dacă a fost înţeles de ce muzica rock nu poate fi creştină, că e un material bun poate spune oricine, important e să înţelegem de ce nu e bine să ascultăm şi să facem astfel de muzică
  cer scuze dacă te-am ofensat cumva! nu vreau să fac asta, vreau ca să fac numai ce e bine, câteodată însă vrând să faci bine, eşti înţeles greşit.

 7. Materialul este bun, după cum am spus. Este scriptural, dar cred că accentul pe care vrea să îl pună este pe muzica rock. Şi când se gândeşte la muzica rock, se referă la heavy metal. Cred că există pe undeva şi acest tip de muzică cu text “creştin”, însă nu sunt de acord cu el.
  Rămân însă la părerea mea,dacă nu te superi, că prioritatea o are textul şi după asta linia melodică. Un zăngănit de chitară pe lângă o melodie creştină nu o face muzică satanică.
  Dar este părerea mea şi nu o impun nimănui.
  Şi nici nu m-am simţit ofensată în nici un fel de tine. Nu îţi fă griji. :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s