Posted in Care nu intră nicăieri altundeva

new blog entry

În nici o ordine de idei… săptămânile astea :
• Am avut pacienţi la servici care s-au aruncat pe uşă şi-au întrebat dacă nu se mai face vaccinul ăla anti-porcin(AN1 H1). Că cică a murit nu ştiu cine şi că a revenit gripa asta la noi în oraş. Anul trecut, când a fost campanie şi ne înnebuneau de la Direcţia de Sănătate să informăm lumea şi s-o injectăm, au fugit toţi pacienţii de injecţie. Că e rea, că nu ştiu cine vrea să scape de populaţie şi că au inoculat nu ştiu ce viruşi letali…Da’ acu’ e bine. Acu’ lumea vrea să se vaccineze… Iar media ajută grozav cu citate de genul: „ Pacienta X a murit de gripă porcină, deşi suferea de peritonită.”

• puştoaică de 13 ani a lipsit de la şcoală două săptămâni că o plecat maică-sa pe nu ştiu unde (într-o altă ţară) şi a considerat copila că nu mai e nevoie să se ducă să înveţe. Că ce? Las’ că îi dă Medicul de Familie scutire pe două săptămâni şi se scoate :D

• Un nene beat-beat de care nu mai puteam scăpa . Am mai avut unul de ăsta, in preajma sărbătorilor, da’ el ne’a cântat nişte colinde populare şi apoi a plecat cu voie bună. Ăsta, s-au adunat toţi turcii la gura lui, vorbea ca un om nebun şi am scăpat abia după ce un alt coleg specialist a apărut şi l-a luat cu binişorul până a ieşit pe uşă.

• În săptămâna care încă nu a trecut, am primit de la oamenii bine intenţionaţi care ne-au călcat pragul un pachet frumuşel de viroză. Am dus-o pe picioare cum se zice, dar am cărat la ea lămâi, ceaiuri, şerveţele şi un pumn de pastile. Eh,da’ şi când o să treacă…

• Doamna B. A fost muşcată de cătelul ei. Şi dintre toate ierburile/legumele pe care a citit ea că are voie să le pună pe rană, morcovul e singurul pe care îl avea în casă. Aşa că şi-a pansat singură rana. Cu morcov ras.

Advertisements

Author:

Oh God, I don't love You, I don't even want to love You, but I want to want to love You! Theresa of Avila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s