Posted in Dumnezeologie

Lumânărele

În planul de mântuire a unui suflet, iniţiativa aparţine întotdeauna Lui Dumnezeu. (Emil Căileanu)

*
Degeaba spui că eşti din Dumnezeu dacă zici că nu ai timp să citeşti din cuvânt. (Gabi Scarlatache)
*
Conform Scripturii, Unul Singur e Bun: Dumnezeu Tatăl. Data viitoare când satan te va acuza că eşti rău , nu îl înfrunta; arată-i Scriptura: Cristos a murit pentru cei răi ca şi mine, şi credinţa mea în ce a făcut El, mă face neprihănit.(Jan Oprică)
*
Dovada faptului că studiezi Biblia şi eşti in cunoştinţă de ce a făcut Isus pentru tine, trebuie să fie o viaţă schimbată(Martin Robinson)

*
Credinţa aduce căutare.Căutarea duce la cunoaştere. Însă teologia nu Îl poate studia pe Dumnezeu decât într-un mod academic.Adevărata cunoaştere a Lui Dumnezeu este în inimă, este personala, este… în odăiţă.(Steve Eldridge)
*
Bunătatea nu se măsoară prin ce nu facem, prin ce ne oprim nouă înşine, prin ce putem controla, prin ce (sau pe cine) excludem din viaţa noastră. Trebuie să ne masurăm bunatatea prin masura cu care îmbraţişăm, cu care creeăm, prin ceea (cine) includem. (Chocolat- Pere Henri)

*
Isaia îl surprinde pe Dumnezeu ca pe un Dumnezeu care nu oboseşte iertând. Asta nu înseamnă că noi trebuie să obosim păcătuind. (Emil Căileanu)
*
Dumnezeu ne-a creeat ca să fim dependenţi unii de alţii.Independenţa este o unealtă a diavolului.(Gabi Scarlatache)
*
Oamenii au gândit mai demult cu sufletul. Apoi cu mintea. Iar acum, cu dorinţele şi poftele lor. Eu, mă rog Domnului să îmi dea dorinţa, pofta de a mă ruga, de a fi dragoste, de a fi bun. (Răzvan Croitoru)
*

Batjocoritorii nu vor vedea niciodată minunile Lui Dumnezeu (Florin Rosu)

*
Cel mai mult mă îngrijorează acum o Biserică liniştită (Jan Oprică)
*
Dacă substanţa Universului se regăseşte in celulele noastre, tot atât de adevărat este că în ele se regăseşte deopotrivă chipul Dumnezeului care a creeat Universul (Philip Yancey)
*
Răutatea noastră nu constituie o piedică în calea binecuvântării şi nici bunătatea noastră nu e o condiţie ca să fim binecuvântaţi (Larry Crabb)
*
Bunătatea, curăţia, neprihănirea noastră nu se poate transmite altora. Putem molipsi cu păcat şi mizerie, dar singurul care poate transmite neprihănirea oamenilor este Dumnezeu! (Gabi Scarlatache)
*
Adevărul este O Persoană. Adevărul este Isus Christos! (Marius Roşu)
*
Câtă vreme zvonurile altei lumi sunt ceea ce sunt- zvonuri şi nu dovezi, ceea ce desparte naturalul de supranatural nu este decât diafragma translucidă a credinţei (Philip Yancey)
*
Furtuna mobilează la reflexie, mobilizează la rugăciune (Petrică Huţuţui)
*
Când Isus a început să vorbească lumii despre păcat, lumii nu i-a plăcut, pentru că păcatul este dulce. (Richard Wurbrandt)
*
Stăruinţa în rugăciune cu speranţă este o luptă grea. Roagă-te până când Dumnezeu răspunde, sau până când Dumnezeu îţi ia dorinţa aceea. (Paul Washer)

Advertisements

Author:

Oh God, I don't love You, I don't even want to love You, but I want to want to love You! Theresa of Avila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s