Posted in Muzică şi film

avatar

AvatarPoster_000

Am fost sa vad Avatar !

S-a facut reclama. S-a povestit despre acest film cum ca ar fi cel mai scump film al anului. Cum ca prezentarea in 3d e destul de …reala.

Parerea mea e ca au dreptate ! Daca iti plac efectele speciale , trebuie sa il vezi, desi linia filmului e destul de “american sort of thing” . Dar chiar si asa, merita vazut (de preferat, musai in format 3d).

Traiasca tehnologia !  :D

Advertisements

Author:

Oh God, I don't love You, I don't even want to love You, but I want to want to love You! Theresa of Avila

4 thoughts on “avatar

 1. Salut,
  Am cautat adresa ta de e-mail pentru ca vreau sa te invit sa participi la un proiect legat de carte numit “anul 2009 exprimat in carti”, proiect ce se desfasoara pana la sfarsitul lunii ianuarie. Pentru ca nu am gasit-o iti las aici un comentariu pe care il poti sterge ulterior.
  Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui care sunt cele 5 carti care te-au marcat sau impresionat placut in 2009 si sa le recomanzi in cateva cuvinte si altora.
  Mai multe detalii despre proiect gasesti aici http://www.blog.gramma.ro/?p=106.
  Multumesc si astept cu interes raspunsul tau.

 2. Am vazut si eu filmu desi nu in 3d ca nu sunt in Bucuresti, dar nu sunt atat de incantat de el. E adevarat k sta foarte bine la efecte speciale, ca are o poveste faina. Dar cu toate aste e lipsit de realitate si pe langa asta are in spate multe ascunzisuri. Putini stiu ca la sfarsitul anului trecut s-a cerut ca marilor puteri ale lumi li s-a cerut sa isi prezinte legaturile ce le au cu presupusii extraterestrii, iar platourile de la Hollywood s-au angajat a prezenta cat mai multe filme de genul acesta. Asa ca s-a inceput cu Avatar si urmeaza multe altele. Iar Franta si Sua au fost primele ce au promis ca vor face publice dosarele ascunse cu presupusii Alieni. Deci sa stam pregatiti.

 3. Da. Am aceeaşi părere ca şi tine. Dacă nu il vezi in 3d, filmul asta, mai bine nu l-ai vedea.
  Excelează în ceea ce numim noi Efecte Speciale şi fără ele, Avatar rămâne numai un film de acţiune făcut de ( gândit de) Americani. :D

  Pentru mine, rămâne o poveste fantastică, indiferent de ce spune media. Nu ma afectează aceste lucruri câtuşi de puţin.Cu sau fără extraterestri, trebuie sa fim oricum de ce va urma . :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s