Posted in Rânduri zgândărite ...

Pentru tine

Pentru tine, am creeat un univers perfect!
Pentru tine, am stropit cerul cu miile de stele , ca de fiecare dată când te uiţi la ele, să îţi aduci amine ca vei fi binecuvantat.
Pentru tine, am pus Soarele să te lumineze ziua,ca atunci când razele lui te încălzesc, tu să ştii că Domnul este bun şi că El îşi revarsă bunătatea Lui peste fiecare. Şi peste cel bun şi peste cel nelegiuit.
Pentru tine, am făcut munţii înalţi, ca atunci când eşte pe vârful lor, să priveşti in jurul tău şi să rămâi minunat de splendoarea lucrărilor Mele.
Pentru tine, am creeat picătura de ploaie, pentru ca stropii ei să îţi răcorească pământul pe care îl sădeşti cu sudoare şi greutate. Şi când las să se vadă curcubeul multicolor, tu să îţi aduci aminte că un legământ de viaţă am făcut cu tine.
Pentru tine am lăsat cerul întreg şi am venit să locuiesc pe Pământ, pentru tine am fost om, ca să pot înţelege nevoile şi lipsurile prin care treci, ca să pot să te înţeleg când eşti lipsit de putere în faţa ispitei.
Pentru tine mi-am lăsat Numele batjocorit pe cruce, pentru tine, mi-am lăsat barba smulsă, pentru tine, am suferit lovituri şi-am fost scuipat.
Pentru tine mi-au fost pironite mâinile şi Image Hosted by ImageShack.us
picioarele în cuie, pentru tine am suferit sete. Pentru tine am băut oţet! Pentru tine coroană de spini mi-au pus pe cap şi în batjocură mi s-au închinat şi m-au nimit Rege. Pentru tine, au tras la sorţ pentru cămaşa mea, pentru tine, am fost judecat şi hulit. Pentru mântuirea ta am murit! Înţelegi tu cât de mult te iubesc, omule ? Înţelegi tu cât mi-am dorit să te scap din prăpastia amăgitoare , din iadul veşnic pentru care erai hotărât?
Pentru tine şi-a întors Tatăl privirea de la Mine, pentru tine.
Pentru tine am strigat “Eli,Eli, Lama Sabactani?” Pentru tine am fost un om al ruşinii, obisnuit cu suferinţa, pentru tine am fost părăsit şi atât de dispreţuit că toţi îşi întorceau faţa de la Mine ! Pentru ca numele tău să fie scris in cartea vieţii! Pentru ca sufletul tău să fie mântuit. Pentru tine am fost lăsat să mor. Pentru tine , victoria de la Golgota s-a împlinit!
Eu nu ţi-am dat firimituri! Ci am fost totul pentrtu tine. De la iesle la Calvar. De la Calvar la mormânt, din mormânt, sus în cer. Şi lucrarea pe care am început-o , am sfârşit-o!
Tu dar, cum îmi slujeşti ?
Eu am făcut totul pentru tine, tu ce faci pentru Numele Meu ?
Lasă-mă să vindec inima ta zdrenţuită , însă adu-mi Mie toate fărâmele.
Lasă-Mă să fiu Domnul tău, însă dă-mi mie gândurile tale împărţite, faptele tale, făcute pe jumătate, viaţa ta, fiinţa ta, care nu s-a întors cu totul la Mine!
Pentru tine!
Pentru tine am făcut totul, am fost totul, am suferit totul, am răbdat totul, am nădăjduit totul, am… împlinit totul!
Lasă dar firimiturile şi vino să te hrăneşti din abundenţă cu ceea ce am să îţi ofer! Şi veşnic vei fi săturat ! amin

A.B.

Advertisements

Author:

Oh God, I don't love You, I don't even want to love You, but I want to want to love You! Theresa of Avila

2 thoughts on “Pentru tine

  1. voi,sectantii sunteti capul tuturor rautarilor.nu mai prostiti lumea.treziti-va si indreptati-va cat mai este timp.inselatilor de diavol,nu mai semanati neghina in graul Lui Hristos.

  2. Eu aş zice să nu spui cuvinte a căror însemnătate nu o cunoşti :) .
    Fii tu credinciosul Lui Dumnezeu şi vezi-ţi de grădina ta, că Judecatorul meu este Hristos. Iar tu, cel care îţi spui că eşti credincios adevărat, iubeşte-ţi semenii şi roagă-te pentru ei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s