Posted in Muzică şi film

Anatomia lui Grey…

http://blogs.warwick.ac.uk

Urmăresc cu interes (recunosc) un serial despre viaţa unor oameni-dumnezei, cum deseori sunt numiţi cei din lumea medicală. Şi, pe bună dreptate, aceste personaje sunt înzestrate cu minţi de aur şi mâini capabile să salveze vieţi omeneşti[adicătelea…în film]
Însă mai presus de toate, sunt oameni.

Oameni supuşi slăbiciunilor, oameni incapabili să iubească, să ierte, să fie oameni, oameni cu mândria şi egoismul lor aparte. Printre scenele de romantism şi comicul situaţiilor, printre scenele de eroism există tragedie, vieţi pierdute şi inimi frânte. Sunt sfaturi şi mici îndemnuri despre cum să nu îţi trăieşti viaţa.
Învăţături despre suferinţă şi tragic, învăţături despre oameni care pe dinafară par a fi extraordinari, însă pe dinăuntru sunt ruine.
Este un serial realist din multe puncte de vedere, care îmi arată din nou şi din nou că nimeni nu e perfect, dar ca unii vor, sau încearcă sa devină mai buni, iar alţii preferă să se lase păgubaşi.
Şi apoi, că viaţa e un şir lung de evenimente pe care le trăim şi ne afectează… ne afectează greşelile altora, ne afectează părerile altora, atunci când ne implică pe noi, ne afectează tot ceea ce alţii fac în locul nostru, pentru că sunt acele lucruri care ne aparţin nouă şi care ar trebui făcute de noi. Dacă unii stau pe margine şi nu fac nimic, dacă unii merg prea departe şi fac sau spun lucruri care mai târziu le regretă, dacă egoismul unora intervine în deciziile altora, suntem afectaţi. Asta numim noi viaţă. Viaţă care până la urmă, ne-o facem cu mîna noastră şi prin alegerile pe care le luăm.

Advertisements

Author:

Oh God, I don't love You, I don't even want to love You, but I want to want to love You! Theresa of Avila

2 thoughts on “Anatomia lui Grey…

  1. Serialele astea sunt pierdere de vreme.. No offence.
    Si eu era sa ma las prins de prison break, insa am renuntat .. sa mai urmaresc..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s